Programul financiar de sustinere a companiilor mari: EximBank garanteaza un credit de 5 mil. lei acordat Noodle Pack de CEC Bank

Bucuresti, 8 noiembrie 2021 – EximBank si CEC Bank au structurat un pachet financiar care securizeaza necesarul de lichiditati pentru activitatea curenta a lantului de restaurante Noodle Pack, cu actionariat 100% romanesc. Societatea a beneficiat de un credit in valoare de 5 milioane de lei de la CEC Bank, garantat de EximBank in proportie de 90%, in cadrul schemei de ajutor de stat COVID-19, dedicata societatilor mari si IMM-urilor cu cifra de afaceri peste 20 mil. lei in 2019.

“Contextul pandemic pe care-l traversam este unul dificil pentru Noodle Pack, asa cum este pentru orice companie din HoReCa. Noi am ales insa sa folosim aceasta perioada complicata pentru consolidare organizationala si strategica, iar acest pachet financiar ne sprijina in mod consistent in vederea atingerii obiectivelor noastre ambitioase. In ciuda pandemiei, incercam sa fructificam fiecare oportunitate astfel ca intentionam sa continuam seria de noi deschideri si inaugurari de restaurante la nivel national si international. Cu fiecare noua deschidere, vrem sa ajungem cat mai aproape de toti cei care iubesc brandul Noodle Pack, urmand ca la inceputul anului 2022 sa deschidem si primul Drive Thru din retea“, au spus fondatorii Noodle Pack.

Despre NOODLE PACK

Noodle Pack SRL a fost infiintata la finele anului 2014, la Cluj Napoca, de antreprenorii Samuel Hanuseac si Daniel Tisea, si a devenit in timp un jucator recunoscut pe piata restaurantelor cu concept QSR (quick service restaurant) din Romania datorita calitatii si prospetimii preparatelor sale. In prezent, reteaua Noodle Pack numara 31 de puncte de lucru, din care 25 locatii proprii si 6 in regim de franciza (majoritatea in marile centre comerciale), produsele sale fiind disponibile si prin intermediul platformelor de livrare. Din 2020, Noodle Pack s-a extins si international, prin deschiderea de restaurante in regim de franciza la Sofia (Bulgaria) si Budapesta (Ungaria), iar planurile de extindere internationala vizeaza cu prioritate Europa. Compania are peste 250 de  angajati si a incheiat anul 2020 cu o cifra de afaceri neta de 31,6 milioane de lei.

Despre EximBank

EximBank este o institutie specializata ce se implica activ in sustinerea si promovarea mediului de afaceri romanesc. In cadrul Programului guvernamental de sustinere a companiilor mari, lansat in contextul pandemiei COVID -19, societatile mari si IMM-urile cu cifra de afaceri peste 20 de milioane de lei in 2019 pot beneficia de produse de finantare si garantare cu componenta de ajutor de stat, oferite de EximBank in cadrul mandatului acordat de statul roman. Astfel, societatile comerciale pot accesa credite de investitii si credite pentru capital de lucru la rate de dobanda subventionata precum si garantii de stat care acopera necesarul de garantare pana la 90% pentru credite noi sau deja acordate de bancile comerciale pentru realizarea investitiilor si/sau pentru sustinerea activitatii curente a companiilor beneficiare. Pentru detalii: www.eximbank.ro

Despre CEC Bank

CEC Bank este institutia financiara cu cea mai lunga traditie pe piata din Romania. Fondata in 1864, CEC Bank are in prezent cea mai extinsa retea nationala, cu peste 1.000 de sucursale si unitati teritoriale si active de peste 41,25 miliarde lei, la sfarsitul lui 2020. CEC Bank este o banca universala de top pe piata romaneasca, care ofera o gama completa de produse si servicii persoanelor fizice, IMM-urilor si corporatiilor mari, prin multiple canale de distributie: unitati bancare, retele de ATM, internet banking (CEConline), mobile banking si phone-banking (Tele CEC). Mai multe detalii despre produsele si serviciile oferite de CEC Bank pot fi obtinute in orice unitate a Bancii, apeland gratuit Serviciul suport clienti la numarul de telefon 0.800.800.848 sau accesand site-ul www.cec.ro.