Premii de 95.000 de lei pentru clientii EximBank care utilizeaza cardul pentru cumparaturi

Bucuresti, 06 aprilie 2023 – Clientii EximBank care detin un card de debit Mastercard emis de banca, prin intermediul caruia efectueaza minimum trei cumparaturi la orice comerciant din tara sau din strainatate, ori pe internet, pot castiga unul dintre cele 170 de premii oferite in cadrul campaniei ”Bucurii de zi cu zi cu cardul de debit Mastercard de la EximBank”.

Campania se desfasoara pana pe 20 mai 2023, iar premiile, in valoare totala de 95.000 lei cu TVA inclusa, constau in 20 de carduri de combustibil MOL Gift, in valoare de 1.000 lei fiecare, si 150 de carduri cadou EMAG, in valoare de 500 lei fiecare.

Desemnarea castigatorilor se va face prin tragere la sorti electronica care va avea loc in perioada 06 – 09 iunie 2023, iar regulamentul acestei campanii este disponibil pe site-ul bancii – www.eximbank.ro.

La aceasta campanie participa toti detinatorii cardurilor de debit Mastercard Standard, Mastercard Gold si Mastercard World, emise de EximBank.

Posesorii cardurilor de debit Mastercard de la EximBank beneficiaza de comision zero la emiterea cardului, la achitarea cu cardul a cumparaturilor in magazine si pe internet, la transferurile intre conturi curente, dar si la schimbarea PIN-ului la terminalele ATM/ multi-functionale ale bancii..

Cu cardurile de debit Mastercard de la EximBank se pot face plati contactless in conditii de siguranta, acestea fiind inrolate  automat in serviciul Mastercard SecureCode™.  Pentru o securitate sporita a tranzactiilor efectuate pe internet, utilizatorii pot descarca gratuit din Google Play sau App Store aplicatia de autentificare biometrica EximPay.

EximBank este o banca universala 100% romaneasca, aflata in top 10 cele mai mari institutii de cre­dit dupa active. Banca ofera clientilor sai, persoane fizice si juridice, o gama larga de produse si servicii de calitate, adaptate nevoilor acestora. EximBank opereaza o retea nationala de distributie de 83 de sucursale si 26 de Centre de Afaceri, acestea din urma fiind dedicate exclusiv companiilor, retea care ii permite sa fie aproape de clientela de retail si corporate si sa implementeze diverse programe de dezvoltare romanesti si europene. Independent de componentele specifice unei banci universale, EximBank continua sa actioneze pe segmentul garantiilor si asigurarilor de stat, conform mandatului primit din partea statului roman.