EMBRYOM CAPITAL INVESTMENT – Restartarea organismului cu lacto-serul ZONAR

„Poti trai mai sanatos consumand doar 3 litri de lactoser pe zi fara nimic altceva” – pare o invitatie tentanta a cititorului curios al acestei fraze de a descoperi ce anume este substanta aceasta minune, unde se gaseste si daca efectele ei terapeutice declarativ uluitoare sunt si fondate.

Traim in epoca in care zilnic suntem bombardati in mediul online cu diete minune care promit o sanatate de fier, slabire miraculoasa in timp record sau vindecarea unor boli despre care se stie ca sunt foarte greu de vindecat. Desi multe din ele sunt doar speculatii ce raman doar la stadiul de promisiuni, o parte semnificativa se bazeaza pe analize stiintifice amanuntite si indelungate si pe rezultate concrete ale persoanelor care au incercat respectiva reteta si s-au declarat multumite. Lacto-ser-ul Zonar este un aliment terapeutic revolutionar (un tip de zer) care detoxifica organismul si restabilizeaza starea de sanatate. Printre proprietatile declarate ale sale se numara refacerea echilibrului vitaminelor, imbunatatirea functiei cognitive, reglarea somnului si a ritmului circadian, stimuarea regenerarii celulare si tisulare, detoxifiere sau reglarea tranzitului si a digestiei intestinale.

Fabrica unde s-a preparat primul lacto-ser cu proprietati curative realizat in Romania este situata in comuna Decebal, judetul Satu Mare. Povestea descoperirii acestuia are ca fundament rezultatul a peste 20 de ani de experienta in domeniul procesarii laptelui detinuta de Embryom Capital Investment SRL, o microintreprindere cu mai putin de 10 angajati, care rescrie regulile si normele de procesare in industria laptelui. Omul din spatele produselor Zonar si cel care detine secretul de productie special prin care se obtine acest LactoSer „viu” este Gabriel Iuga, un promotor al sanatatii cu ajutorul naturii care crede in puterea “leacurilor babesti”.

Calificat in zootehnie, agricultura, tehnica hidraulica si hidrotehnica a reusit sa pastreze esenta retetei stramosesti si a perfectionat-o folosind tehnici mecanice moderne pentru a crea un produs cu un grad de puritate mai ridicat.

Gabriel Iuga si-a dobandit experienta in domeniu lucrand in constructia de fabrici de lactate din Elvetia si invatand toate detaliile calitative si modul de realizare al elementelor de modernizare de ultima generatie, in orasul Bischofszell.

“Zonar s-a nascut din pasiunea mea, insuflata de bunica, pentru cercetarea modului in care laptele si produsele lactate pot fi folosite terapeutic, cu implicatii serioase in alimentatie. Reteta nu este nimic altceva decat rezultatul practicilor primare transmise din generatie in generatie, iar modernizarea obtinerii bauturii la cele mai inalte standarde a inceput in 2009, cand am si inaugurat fabrica de lapte. Cred in puterea miraculoasa a acestui aliment cu efecte terapeutice, bazata pe argumente stiintifice. Si mai cred ca puterea aceasta izvoraste din faptul ca vindeca sufletul tocmai pentru ca el creaza starea initiala naturala intre trup si mental”, a declarat cu sinceritate antreprenorul.

Pentru toata munca intreprinsa de-a lungul timpului, este recunoscut si premiat la Gala Foreign Policy Romania din 2015 in “Top 100 oameni si idei care misca tara”.

Potrivit datelor financiare, profitul net al firmei a ajuns in 2016 la 13 232 de lei si este in continua crestere avand in vedere faptul ca produsul principal al firmei, Zonar-ul este promovat in cadrul unui proiect al Ministerului Invatamantului si Cercetarii Stiintifice, PNCDI III/BRIDGE GRANT/PROFI-ZONAR, intitulat: „Dezvoltarea unor produse nutraceutice cu aplicatii in alimentatia sanatoasa si medicina regenerativa, obtinute prin utilizarea unor tehnologii inovatoare si sustenabile, desfasurat pe perioada 2016-2018.

Antreprenorul s-a implicat activ in domeniul stiintific, alaturi de profesori de la Universitatea de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara Cluj Napoca si de la Institutul de Chimie „Raluca Rapan” din cadrul Universitatii Babes Bolyai din Cluj Napoca, reusind sa obtina finantari pentru cercetarea acestor produse de la Ministerul Cercetarii si Inovarii. Prezenta sa este familiara si in cadrul multor conferinte medicale si nutritionale.

Una dintre provocarile viitoare este proiectul PROFI-ZONAR care consta in dezvoltarea unor produse functionale nutraceutice inovatoare pe baza de Zonar (lactoser, zer din lapte de vaca), cu aplicatii practice in alimentatia sanatoasa si medicina regenerativa. Stadiul cercetarilor a ajuns punctul in care se asteapta confirmarea stiintifica a efectelor benefice, bioactive, pe care le produce consumul de lactoser in contextul unor tulburari degenerative de tipul diabetului zaharat sau a tulburarilor de proliferare celulara maligna care evolueaza la om.

Gabriel Iuga spune: “Urmarim extinderea paletei de aplicatii ale Zonarului si in alte domenii, prin utilizarea lui ca sursa avantajoasa pentru sinteza acizilor polilactici, ca alternativa novatoare, sustenabila si net avantajoasa economic a produselor derivate din industria petrochimica, cu importante aplicatii practice in biomedicina , de exemplu in refacerea osoasa postlezionala”.

Acesta promoveaza chiar pe siteul oficial, cura de sanatate cu Zonar: “Nu e vorba de o dieta, nici despre vreo cura de slabit sau de detoxifiere. Cura de Sanatate cu Zonar este o cura in care vei consuma exclusiv Hrana Primara, un produs similar cu laptele de mama, perfect asimilabil de corp, la fel de sanatos si care produce, la maturitate, echilibrari si reglari profunde la nivelul intregului organism: de la vitaminizare corecta la detoxifiere, de la reglarea tractului digestiv la curatarea limfei. Aproape orice dezechilibru dupa 60-90 de zile de consum de Zonar isi stopeaza evolutia.” Hrana primara este acel tip de hrana pe care corpul o recunoaste ca fiind “speciala” si poate sa o proceseze perfect, direct din intestinul subtire, fara sa declanseze tot mecanismul de digestie “normal, lasand organele raspunzatoare cu digestia sa se odihneasca si sa se “autorepare”.

Mai multe despre Zonar