Exim – Banca Romaneasca

Termeni si conditii

Toate informatiile despre produsele si serviciile descrise in acest site sunt valabile numai pentru Exim Banca Romaneasca S.A. si sunt proprietatea ei exclusiva. De asemenea, Exim Banca Romaneasca S.A. detine toate drepturile de proprietate intelectuala (inclusiv drepturile asupra bazei de date) privind marcile comerciale, marcile de servicii, logo-urile si toate celelalte materiale prezentate in acest site.

Exim Banca Romaneasca S.A.depune toate eforturile pentru a prezenta in mod cat mai clar si concis toate informatiile din acest site. Cu toate acestea, Exim Banca Romaneasca S.A. nu este si nu va fi legal responsabila sub nici o circumstanta pentru nici o inadvertenta ori de scriere eronata a informatiilor prezentate in acest site.

Este interzisa reproducerea, distribuirea sau publicarea sub orice forma a continutului materialelor prezentate pe acest site, de catre orice persoana, fara acordul scris in prealabil al Exim Banca Romaneasca S.A. In caz contrar, aceasta reprezinta o incalcare a dreptului de proprietate intelectuala si se sanctioneaza conform legilor in vigoare.

Niciunul dintre materialele prezentate pe acest site nu constituie o oferta ferma de a contracta, cu atat mai mult ele nu se constituie ca o oferta de vanzare-cumparare a vreunui instrument financiar ori produs. Cotatiile cursurilor valutare, valoarea instrumentelor financiare, valoarea procentelor si a produselor oferite pot fluctua si/sau pot fi afectate de schimbarile economice nationale si/sau internationale.

Oricare dintre produsele sau serviciile prezentate aici nu vor fi furnizate de catre Exim Banca Romaneasca S.A. unei persoane daca legea din tara sa de origine sau din orice alta tara care are legatura cu persoana in cauza, interzice acest lucru. Cititorul prezentului mesaj este rugat sa se asigure daca este autorizat din punct de vedere juridic a se conecta la prezentul site in tara de la care se stabileste conexiunea.

Incercarile de orice natura de modificare a imaginii si informatiilor din prezentul site, cu exceptia detinatorului sau legal – Exim Banca Romaneasca S.A., da dreptul unilateral si neechivoc ca Exim Banca Romaneasca S.A. sa faca uz de toate prerogativele sale de a se adresa instantelor legal competente pentru sanctionarea acestui fapt.

EximAsig

Compania de Asigurari – Reasigurari Exim Romania, specializata in asigurarea riscurilor financiare, ofera produse financiare si servicii de consultanta care permit dezvoltarea unor planuri de protectie financiara adecvate fiecarei companii.

Skip to content